Bedrijvengroep TSH slokt clouddienstverlener Eshgro op

Total Specific Hosting (TSH), een bedrijvengroep op gebied van managed sourcing voor web- en cloudhosting, lijft it-dienstverlener Eshgro in. Familie-investeringsmaatschappij Strikwerda (SI) wordt de nieuwe meerderheidsaandeelhouder van Eshgro en brengt het bedrijf onder bij het portfoliobedrijf TSH.

Met kapitaal van Strikwerda kan Eshgro verder groeien en nieuwe acquisities doen. Gezamenlijk hebben de twee bedrijven ruim 850 medewerkers in dienst, waarvan 250 van Eshgro komen. Hun omzet zit tegen de tweehonderd miljoen euro aan.

Eshgro is een landelijk opererende cloudserviceprovider en werkplekspecialist. Het bedrijf behoort tot de grotere Nederlandse spelers op gebied van Microsoft 365. Aanvullend is het eigen software-platform Smarter365 ontwikkeld dat werkplekken slimmer maakt. Eshgro heeft de ambitie de leidende Microsoft 365-cloudleverancier van Nederland te worden.

Edwin de Ruijter, ceo van Eshgro, noemt inlijving door TSH ‘een logische volgende groeifase’ voor zijn bedrijf. Het volledige managementteam gaat door in de huidige rol. Joris Dierick, ceo/cfo van TSH, denkt dat ook de andere bedrijven binnen TSH van de samenwerking kunnen profiteren. Onder TSH vallen Vancis, NEH, Datacenternext, Actacom, Missing Piece, ICT Concept, Officegrip, Korton, Setservices, Xinno en The Sourcing Company.

Strikwerda koopt het meerderheidsbelang in Eshgro van de Amsterdamse investeerder Holland Capital die het bedrijf sinds 2015 mede door overnames hielp te groeien. Eshgro heeft vestigingen in Almere, Apeldoorn, Arnhem, Boxmeer, Breda, Delft en Weert.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-08-31T09:55:00.000Z Alfred Monterie
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.