Computable zoekt populairste organisaties in ict

Imago-onderzoek voor jaargids Computable 100

Computable onderzoekt welke ict-bedrijven en niet-ict-organisaties het beste imago hebben in de Nederlandse ict-markt. Hiervoor roepen we ict’ers op om een oordeel te vellen over 325 door ons geselecteerde organisaties. Het geven van uw mening is mogelijk tot en met maandag 10 mei. De resultaten worden gepresenteerd in de jaargids Computable 100, die vanaf 14 december verschijnt.

Voor het imago-onderzoek, uitgevoerd door Enigma Research, kunt u als ict’er uw mening geven over ict-bedrijven als zakenpartner en niet-ict-organisaties als opdrachtgever. Ook worden deze organisaties beoordeeld op het gebied van innovatie, het kennisniveau van de medewerkers en de aantrekkelijkheid als potentiële werkgever. Dit jaar wordt wederom onderzocht hoe ict-bedrijven het doen op het vlak van duurzaamheid en de financiële stabiliteit van het bedrijf.

In totaal worden 165 ict-bedrijven en 160 niet-ict-organisaties onderzocht. De ict-bedrijven zijn geselecteerd op basis van gerealiseerde, verwachtte of geschatte Nederlandse omzet in 2020. De grens voor toelating tot dit onderzoek ligt dit jaar op minimaal zeventig miljoen euro omzet in Nederland. De niet-ict-organisaties zijn geselecteerd op basis van opgegeven, bekende of geschatte omvang van de Nederlandse ict-afdeling. Deze ondergrens is vastgesteld om minimaal 150 werkzame ict’ers in Nederland.

Het invullen van de totale vragenlijst duurt ongeveer tien minuten. Laat dus uw mening horen en draag bij aan de Computable 100!

Toelating tot onderzoeken

Computable 100

Doe mee aan het imago-onderzoek voor jaargids Computable 100 en bepaal de populairste ict-bedrijven en niet-ict-organisatie in de Nederlandse ict-markt. Deelname aan het onderzoek is mogelijk tot en met dinsdag 10 mei 2022.

Het bepalen van de minimale omzetgrens om als ict-bedrijf toegelaten te worden tot het imago-onderzoek is in samenwerking met CFI Netherlands bepaald. Zij inventariseren voor de Computable 100 zoveel mogelijk Nederlandse omzetten van ict-bedrijven. Daarnaast zijn omzetten van overige ict-bedrijven, die geen Nederlandse resultaten rapporteren, geschat. Mochten er dit jaar namen in de lijst ontbreken, dan roepen wij deze partijen op zich bij Computable te melden en hun Nederlandse omzet bij ons bekend te maken. Dan kunnen zij volgend jaar met het onderzoek meedoen.

Om de lijst met niet-ict-organisaties samen te stellen heeft Computable een inventarisatie gemaakt van de grotere en bekendere organisaties in Nederland. Specifiek is daarbij gekeken naar de hoeveelheid ict’ers die zij in dienst hebben in Nederland. Op basis van deze analyse zijn 160 niet-ict-organisaties geselecteerd die in onze ogen minimaal 150 ict’ers in dienst hebben. Mochten er organisaties in deze lijst staan die minder ict’ers in dienst hebben, dan vernemen wij dat graag. Als er organisaties ontbreken, dan vragen wij hen zich bij ons te melden en om te laten weten hoeveel ict’ers zij in Nederland in dienst hebben. Zij kunnen dan volgend jaar aan het onderzoek meedoen.

Deelnemen

Een bijdrage leveren aan het jaarlijkse imago-onderzoek kan tot en met zondag 10 mei. Grijp uw kans, geef uw oordeel!

Doe nu het imago-onderzoek voor de Computable 100!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-03-22T14:19:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.