Computable onderzoekt impact van blockchain

Xebia Blockchain presenteert resultaten in Computable Café

Blockchain

Ict-vaktitel Computable onderzoekt samen met Xebia Blockchain wat de impact van blockchain op het bedrijfsleven is. De komende weken loopt er een onderzoek waarvan de resultaten bekend gemaakt zullen worden op 31 oktober 2018 in de ochtend. Dit gebeurt in Computable Café tijdens de ict-vakbeurzen Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo.

De Blockchain Survey van Xebia Blockchain en Computable heeft als doel om een helder beeld te schetsen van de impact van blockchain op het bedrijfsleven, nu en in de nabije toekomst. In dit onderzoek bepalen we het belang van blockchain op organisaties en hun bedrijfstak. Op welke termijn verwachten organisaties aan de slag te gaan met blockchainprojecten en wat is ervoor nodig om te starten?

De resultaten van de Blockchain Survey zullen op 31 oktober 2018 gepresenteerd gaan worden om 10.30 uur in Computable Café. In de sessie ‘Blockchain, blok aan je been?’ wordt op het podium met organisaties gediscussieerd die heel bewust voor blockchain hebben gekozen, maar ook doen er organisaties mee die juist van blockchain zijn afgestapt. Walter van der Scheer van Xebia Blockchain doet ook aan deze discussie mee en presenteert tussendoor de uitkomsten van het gezamenlijke onderzoek met Computable. Registratie voor Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo is gratis.

Doe nu de Blockchain Survey!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-09-26T13:24:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.