Is ai echt zo makkelijk? [VIDEO]

Dit artikel delen:

Jeroen de Groot, alias De Filmpjesmaker, toog naar het Computable Future Lab op de ict-vakbeurs Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo 2019, 30 en 31 oktober 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht. Daar ontmoette hij Jasper Wognum van Braincreators. Deze startup biedt een datamanagementplatform om zo efficiënt mogelijk artificial intelligence-oplossingen te produceren.

De krachten van Braincreators' product BrainMatter en IBM Power AI komen samen in de ai-sandbox-oplossing BrainPower,. Braincreators toont op zijn stand een demo van het Brainmatter-platform, draaiend op de Brainpower-omgeving.

In dit Computable Journaal laat Jasper Wognum zien hoe een variatie aan fouten in staalplaten middels deep learning te herkennen zijn door het ai-systeem. Daardoor kan de kwaliteitscontrole worden verbeterd en betere prijzen zijn te geven aan de staalrollen die worden verkocht.

Zie meer in onderstaand Computable Journaal.

Computable Journaal

Computable Journaal: Is ai echt zo makkelijk?

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Computable NEXT: voor en over tech-startups

Computable NEXT biedt een overzicht van Nederlandse tech-startups en geeft een inkijkje in de bedrijfsontwikkelingen die kenmerkend zijn voor deze jonge ondernemingen.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-10-31T11:54:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.