UtrechtInc laat start-ups speeddaten

Computable ondersteunt netwerkevenement Meet Your Co-founder

Dit artikel delen:

Co-founders en start-ups speeddaten met elkaar tijdens het Meet Your Co-founder-netwerkevenement

Tijdens het netwerkevenement Meet Your Co-founder op vrijdag 15 april worden start-ups en co-founders aan elkaar gekoppeld. Dit gebeurt in de vorm van speeddates. Het evenement is een samenwerking tussen start-up incubator UtrechtInc en ict-vaktitel Computable en vindt plaats tijdens het Appril Festival 2016.

Met de bijeenkomst willen UtrechtInc en Computable start-ups helpen met het vinden van een co-founder. Daarnaast is het evenement bedoeld om mensen te laten aansluiten die op zoek zijn naar nieuwe start-up ideeën. Dit met het idee dat  een sterk, complementair team meer kans heeft op succes dan eenpitters. Door meer talent en kennis in huis te hebben, kunnen ze sneller schalen. 

Computable Awards

Voorafgaand aan Meet Your Co-founder zijn de voorrondes voor de Computable award ´Beste startup van het Jaar´. Vanaf 14:30 uur geven twintig start-ups een pitch in het bijzijn van een projectjury. Op basis van deze presentaties worden de tien genomineerden geselecteerd.

Start-ups kunnen zich nog tot en met zondag 27 maart aanmelden om kans te maken op deze prijs. De start-up moet na 2011 zijn opgericht, beschikken over een hoofdvestiging in Nederland en zich bezighouden met ict-gerelateerde zaken. Draag nu snel start-ups aan voor de titel ‘Beste Nederlandse start-up van het jaar’.

Aanmelden

Een co-founder voor jouw startup vinden, of zelf bij één instappen? Meld je gratis aan en beslis vooraf met wie je een gesprek aan gaat op de Meet Your Co-founder-bijeenkomst op 15 april 2016. 

Programma

14:00 Ontvangst

14:30 Voorronde Computable Startup van het Jaar - vaststellen van tien genomineerden voor eindronde

17:00 Meet Your Co-founder - How to build a winning team

17:15 Meet Your Co-founder - Speeddates

18:30 Drinks

19:30 Einde

Uiteraard is het ook mogelijk om alleen deel te nemen aan Meet Your Co-founder vanaf 17:00 uur.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Lekker gesubsidieerd speeddaten :
http://siliconcanals.nl/accelerators/startup-incubator-utrechtinc-krijgt-tonnen-en-ruimte-voor-30-duurzame-startups/

Hoe zouden de broedmachien gesprekjes gaan. "Nou, ik wist eigenlijk van niets, maar vrienden stuurden me hier naartoe". "Ik zoek een rijke partner die net als ik, zichzelf beter voordoet dan die is".
Bij UWV ging men aantal jaren terug ook speeddaten. Werkgevers met werklozen. WW-ers die niet aanwezig waren, werden gekort op hun uitkering. Kort daarna verving UWV alle werkcoaches door online versies. Dat zal ze leren ! How to build a winning team ..

Computable NEXT: voor en over tech-startups

Computable NEXT biedt een overzicht van Nederlandse tech-startups en geeft een inkijkje in de bedrijfsontwikkelingen die kenmerkend zijn voor deze jonge ondernemingen.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-03-22T09:23:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.