Rabobank stelt UX Center open voor start-ups

Campus Party 2016

Dit artikel delen:
Het User Experience Center van Rabobank

Het User Experience Center van Rabobank in Utrecht

Rabobank biedt start-ups één dag toegang tot hun User Experience (UX) Center in Utrecht om hier hun product te testen. Het richt zich op fintech en food & agri start-ups. Dat maakte Berry Marttin, lid van de raad van bestuur van Rabobank, vandaag bekend tijdens Campus Party in de Jaarbeurs in Utrecht.

Rabobank wil startende ondernemers en innovatie in Nederland stimuleren. Hiervoor ondersteunt het diverse innovatie-initiatieven, is het verbonden aan versnellingsprogramma’s en sluit het partnerships met start-ups. In zijn UX Center in Utrecht test de bank dagelijks nieuwe producten en diensten. Dit met het doel om deze gebruiksvriendelijker te maken.

Tijdens het techfestival Campus Party, dat in de Jaarbeurs in Utrecht plaatst vindt, maakt Berry Marttin, lid van de raad van bestuur van Rabobank, bekend dat Rabobank dit testcentrum nu ook voor één dag beschikbaar stelt voor in totaal twee start-ups: één op fintech-gebied en één uit de food & agri-sector. De bank wil hiermee ‘een tastbaar steentje bijdragen aan de ontwikkeling van deze jonge bedrijven'. 

De start-ups mogen maximaal drie jaar oud zijn en moeten in Nederland gevestigd zijn. Start-ups die denken aan de gestelde voorwaarden te voldoen kunnen zich aanmelden op de website van de Rabobank.

Campus Party

Campus Party Europe 2016 is het grootste techfestival ter wereld. Het festival ging op 27 mei van start en staat in het teken van tech-ontwikkelingen zoals drones, robotica, virtual reality, 3D-printing, digitaal entertainment en ondernemerschap. De beurs vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht en duurt tot en met zondag 29 mei. Zie onderstaand Computable Journaal voor een impressie van de Campus Party op donderdag 26 mei 2016.

Computable Journaal: Campus Party 2016

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Computable NEXT: voor en over tech-startups

Computable NEXT biedt een overzicht van Nederlandse tech-startups en geeft een inkijkje in de bedrijfsontwikkelingen die kenmerkend zijn voor deze jonge ondernemingen.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-05-26T15:22:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.