TradeCast incasseert twee miljoen euro

Dit artikel delen:
videostreaming

TradeCast heeft ruim twee miljoen euro opgehaald tijdens een nieuwe investeringsronde. De startup gebruikt dit geld voor de doorontwikkeling van haar technologie en voor internationale groei. Daarvoor wil het bedrijf uit Zwolle eind 2017 een kantoor in San Francisco openen.

TradeCast biedt via een cloudoplossing de mogelijkheid om een eigen interactieve tv-zender en videoplatform te beheren. Deze content is on-demand en live uit te zenden naar een onbeperkt aantal schermen en devices.
De Zwolse startup is opgericht in 2015 en heeft in de afgelopen anderhalf jaar ruim 3,2 miljoen euro aan seed-investeringen opgehaald. Nu maakt het bekend in een nieuwe investeringsronde weer ruim twee miljoen euro opgehaald te hebben.

Yillmaz Schoen, founder en ceo van TradeCast, vertelt wat de plannen zijn met deze investering: ‘We breiden allereerst ons ontwikkelteam en onze sales- en marketingactiviteiten in Zwolle verder uit. Daarnaast verwachten we voor het einde van dit jaar een nevenvestiging in San Francisco te openen. We hebben de ambitie om wereldwijd de beste technologie te leveren voor iedereen die kansen ziet in een markt die de komende jaren volledig opnieuw gedefinieerd gaat worden.’

Startup Holland TV

Tijdens de technologiebeurs CES in Las Vegas introduceerde TradeCast de online tv-zender ‘Startup Holland TV’. Dat is een Engelstalige, interactieve online-tv-zender, gericht op het promoten van het Nederlandse startup-ecosysteem. De startup werd bovendien in 2016 genomineerd voor de Computable Award voor de Beste Startup van het Jaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Computable NEXT: voor en over tech-startups

Computable NEXT biedt een overzicht van Nederlandse tech-startups en geeft een inkijkje in de bedrijfsontwikkelingen die kenmerkend zijn voor deze jonge ondernemingen.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-26T08:36:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.