KPN Ventures geeft Cujo Ai kapitaalinjectie

Dit artikel delen:

KPN Ventures verstrekt een groeikapitaal aan Cujo Ai, een jong bedrijf dat toepassingen voor kunstmatige intelligentie ontwikkelt. De financiering is onderdeel van een investeringsronde van de durfkapitaalinvesteringsgroep van KPN en moet bijdragen aan de internationale groei van Cujo Ai. De hoogte van het bedrag is niet bekendgemaakt.

"Doel is om de beveiliging te schalen"

Cujo Ai gaat het geld gebruiken om de groei te versnellen bij het bouwen en uitbreiden van nieuwe ai-gestuurde services voor netwerkexploitanten. De technologie van Cujo Ai stelt operators naar eigen zeggen in staat kosten en tijd te besparen, klantenverlies te verminderen en merkentrouw te creëren. De propositie van Cujo Ai is gebaseerd op algoritmen voor machine learning en helpt netwerkbeheerders om de aangesloten woningen van hun klanten te beschermen. Deze oplossingen omvatten beveiliging, geavanceerde apparaat-identificatie en geavanceerde ouderlijk toezicht.

Trots

‘Ons doel is om de beveiliging te schalen en de klantervaring te personaliseren’, zegt Einaras von Gravrock, ceo Cujo Ai , in een persverklaring. Hij voegt eraan toe dat hij er trots op is dat KPN Ventures zijn technologie vertrouwt en wilde investeren in Cujo’s ai-gestuurde oplossingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Computable NEXT: voor en over tech-startups

Computable NEXT biedt een overzicht van Nederlandse tech-startups en geeft een inkijkje in de bedrijfsontwikkelingen die kenmerkend zijn voor deze jonge ondernemingen.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-22T17:19:00.000Z Cees Visser
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.