Ingenico verwerkt betalingen van Opngo

Dit artikel delen:
parkeergarage parkeerplaats

Ingenico Group, specialist in geïntegreerde betalingsoplossingen, gaat samenwerken met Opngo, naar eigen zeggen 's werelds eerste universele mobiele parkeerapp. Daarmee kunnen automobilisten in en uit parkings rijden zonder parkeerticket. Opngo werd in 2015 ontwikkeld binnen de Indigo Group.

Met Opngo vinden automobilisten een parking bij hen in de buurt, en kunnen ze betalen voor parkeren op straat. De app stelt gebruikers in staat parkings in en uit te rijden zonder parkeerticket. In plaats daarvan kunnen bestuurders eenvoudige online betalen, waarna ze direct per e-mail een rekening ontvangen.

Opngo is momenteel beschikbaar voor meer dan driehonderdduizend parkeerplekken (zowel in parkeergarages als op straat) in tweehonderd steden in België, Luxemburg, Frankrijk en Spanje. In België zijn dat Mechelen, Brussel (Zaventem en Elsene) en Charleroi.

Indigo zal voor Opngo het betalingsverkeer verwerken en gebruikers toelaten hun credit- of debetkaart toe te voegen aan de app. Op die manier worden bedragen automatisch afgeschreven zodra ze een parking in- en uitrijden.

‘We zijn blij dat we Opngo van opstart tot internationale groei kunnen ondersteunen’, zegt Benoit Boudier, algemeen directeur SMB Online Europe, Ingenico ePayments. ‘De alles-in-een digitale parkeerhulp bedient al talloze gebruikers. Bij Ingenico zorgen we ervoor dat steden verder kunnen transformeren dankzij wijdverspreid gebruik van dit soort applicaties.’

Ingenico werkt al sinds de lancering samen met de slimme parkeerapp en is nu een partner in de internationale ontwikkeling van het bedrijf, door het gebruik van de app in het buitenland mogelijk te maken. In 2018 schreven zich meer dan driehonderdduizend nieuwe klanten in voor Opngo, goed voor een groei van 265 procent in een jaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Computable NEXT: voor en over tech-startups

Computable NEXT biedt een overzicht van Nederlandse tech-startups en geeft een inkijkje in de bedrijfsontwikkelingen die kenmerkend zijn voor deze jonge ondernemingen.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-05-01T09:45:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.