CRM-cursus Perfectview krijgt Microsoft-status

Dit artikel delen:

Perfectview is officieel opleidingspartner van Microsoft. Daarmee is het bedrijf het enige Nederlandse cursusinstituut dat zich volledig richt op opleidingscertificaten voor Microsoft Dynamics CRM.

Crm-softwareleverancier Perfectview is door Microsoft benoemd tot opleidingspartner. Perfectview is daarmee het enige Microsoft-gecertificeerde trainingsinstituut in Nederland dat zich heeft gespecialiseerd in cursussen voor Microsoft Dynamics CRM. Er zijn in Nederland ook gecertificeerde trainingsinstituten die opleidingen aanbieden voor Dynamics CRM-pakketten maar die geven daarnaast cursussen voor bijvoorbeeld de Dynamics erp-pakketten NAV (voorheen Navision) en AX (voorheen Axapta) en de beheer- en analysesoftware SQL-server.

Perfectview biedt vijf trainingen. De 'applications' training voor nieuwe eindgebruikers. De 'workflow' training over automatisering van werkprocessen gericht op businessmanagers en systeembeheerders. De 'customization en configuration' training, over het aanpassen en configureren van de crm-software voor consultants, ontwikkelaars en beheerders. De 'installation en deployment' training, een cursus voor beheerders en consultants over technisch beheer en onderhoud in de netwerkomgeving en de 'administration' training, een cursus voor systeembeheerders over de functionaliteit en technische aspecten van het programma.

Het cursusinstituut biedt ook een snelcursus aan waarbij in een vijfdaagse training een combinatie wordt gegeven van lesstof uit de trainingen voor 'applications', 'customization en configuration' en 'Installation en deployment'.

Cursisten die de opleidingen afronden krijgen het certificaat voor Microsoft Dynamics CRM softwareadviseur. Naast cursussen over Microsoft Dynamics CRM biedt Perfectview opleidingen aan voor de in eigen beheer ontwikkelde software voor crm.

Consultants

Het bedrijf kan niets zeggen over het aantal verwachtte cursisten. Het voorspelt naast de trainingen op het eigen cursusinstituut ook te worden ingehuurd door andere instituten. Het bedrijf verwacht ook crm-consultants van andere Microsoftpartners op te leiden.

In Nederland maken ongeveer achthonderd bedrijven gebruik van Microsoft Dynamics CRM blijkt uit cijfers over 2008 van de CRM Association.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-03-11T12:17:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.