Maarsen Groep vult met Herke ICT lacune in

Dit artikel delen:

Maarsen Groep heeft BouwVision xRM van Herke ICT uit Alkmaar geselecteerd als relatie- en documentenbeheersysteem. BouwVision xRM is een op Microsoft Dynamics CRM en Sharepoint gebaseerde oplossing. Eerder koos de vastgoedinvesteerder voor het pakket GPMS van DSA Vision als primair bedrijfsinformatiesysteem. Daarin zit echter geen documentbeheerfunctionaliteit.

Na een selectietraject, waarin documentbeheer op basis van Sharepoint één van de uitgangspunten was, gaf Maarsen Groep de voorkeur aan de software van Herke ICT. BouwVision xRM is een op Microsoft Dynamics CRM en Sharepoint gebaseerde oplossing. Volgens Herke ICT sluit daardoor het beheer van documenten aan op het beheer van klantcontacten.

De Maarsen Groep start het gebruik van deze oplossing met ruim 35 gebruikers. Naast deze oplossing implementeert de Alkmaarse ict-dienstverlener een gevirtualiseerd bedrijfsnetwerk, dat het de komende jaren ook zal beheren.

Navision

Maarsen Groep, met kantoren in Amsterdam en Rotterdam, is vastgoedinvesteerder en ontwikkelaar van commercieel vastgoed en appartementen. In de nieuwe automatiseringsstrategie koos het bedrijf voor standaardpakketten.

De keuze viel op GPMS (Global Property Management System) van DSA Vision als primair systeem voor het ondersteunen van de exploitatie én de ontwikkeling van het vastgoed. Het pakket ondersteunt alleen het documentbeheer niet. Daarvoor zocht Maarsen Groep nog een oplossing, die het liefst ook op Microsoft Dynamics NAV (het voormalige Navision) is gebaseerd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-08-18T08:23:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.