Oud-MSN-manager Nienhuis leidt Tripolis

Dit artikel delen:

Oud-Microsoft manager Joost Nienhuis is benoemd tot de nieuwe ceo van de Nederlandse leverancier van email-maketingsoftware Tripolis Solutions. Onder leiding van Nienhuis moeten de activiteiten van dat bedrijf zowel nationaal als internationaal worden uitgebreid. Nienhuis werkte voor zijn aanstelling in verschillende managementsposities bij Microsoft Nederland. Daar was hij onder andere verantwoordelijk voor MSN in Nederland.

Nienhuis leidde tijdens zijn dienstverband voor Microsoft ook de Consumer & Online-divisie van de Nederlandse vestiging van dat softwareebdrijf.

Marketingsoftwareleverancier Tripolis Solutions zat ongeveer een jaar zonder directeur na het vertrek van Jean Jaques Vossen. Conrad Hagemans nam zijn taken over tot de benoeming tot ceo van Joost Nienhuis.

Tripolis concurreert in de Nederlandse branche voor marketingsoftware met leveranciers als E-Village en Blinker. De leverancier verstuurt jaarlijks ruim vijf miljard opt-in marketing e-mails voor bedrijven als Rabobank, Ohra, Aegon, Vodafone, Albert Heijn, NS, Reed Business, Kluwer, Bruna en Porsche.

Voor de verkoop en aanvullende diensten beschikt het bedrijf over een partnernetwerk. Bij het bedrijf werken vijftien mensen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Als ie maar niet gaat zitten chatten op zijn werkplek :-)

Goede keus van Tripolis. Veel succes, Joost.Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-08-23T10:22:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.