CRM Partners sluit pact voor juridische CRM

Dit artikel delen:
vrouwe justitia rechter rechtszaak rechtbank

CRM Partners uit Barneveld heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met de Amerikaanse leverancier van crm-software voor de juridische sector Client Profiles. CRM Partners levert CRM4Legal. Dat pakket voor de juridische markt is ontwikkeld op basis van Microsoft CRM. De samenwerkingsovereenkomst omvat de levering van de software en aanvullende diensten en geldt voor de Benelux en Duitsland. Het crm-pakket voor advocatenkantoren werd eerder geleverd door Timesoft uit Baarn.

Microsoft CRM4Legal is is ontwikkeld door Client Profiles. Die leverancier uit Atlanta startte in 2005 een nauwe samenwerking met Microsoft om een applicatie voor crm te ontwikkelen voor de juridische markt. De software integreert in de kantoorsoftware van Microsoft (Office) en bevat specifieke juridische functionaliteiten.

CRM Partners-directeur Emiel Putman: 'Normaal is het idee achter crm dat klantinformatie met zoveel mogelijk mensen binnen de organisatie gedeeld wordt. Bij CRM4Legal is het belangrijk om de dossiers van cliënten juist te beschermen in verband met privacy en de juridische verantwoordelijkheid.'

De software kent rolgebaseerde toegang. Aan de hand van de functie van de gebruiker wordt bepaald welke informatie zichtbaar is. 'Dat gaat ongeveer op veldniveau. Aan de hand van de rechten van de gebruiker wordt bepaald welke informatie diegene wel of niet mag zien', aldus Putman.

Baker & McKenzie

Putman vertelt dat zijn bedrijf onlangs het advocatenkantoor Baker & McKenzie binnenhaalde als klant. Daarnaast levert het bedrijf de software aan drie andere grote kantoren. Dat aantal moet de komende jaren groeien.

CRM Partners heeft een vestiging in Barneveld en vlakbij de Duitse stad Frankfurt. Bij het bedrijf werken in totaal ruim vijftig mensen.

Keuze voor Microsoft

In een interview vertelt Emiel Putman over de start van zijn bedrijf, de keuze voor Microsoft en groeiplannen van CRM partners.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-08-22T09:03:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.