Strijd om Peoplesoftklant barst los

Dit artikel delen:

Het gevecht om de Peoplesoftklant is in volle hevigheid losgebarsten in de applicatiemarkt. Maakte Microsoft eerder al bekend extra moeite te doen om Peoplesoftklanten te migreren naar eigen producten, vandaag doet SAP ook een duit in het zakje.

SAP biedt bestaande klanten die ook producten van Peopleosoft en JD Edwards draaien de mogelijkheid om 'veilig weg te komen uit de onzekerheden' die de integratie van Oracle en Peoplesoft met zich meebrengen. Het 'safe passage program' omvat SAP-producten, technologie en onderhoud.

 

Voor het migratie-traject heeft SAP het Texaanse bedrijf TomorrowNow overgenomen, een bedrijf dat is gespecialiseerd in onderhoud en ondersteuning. TomorrowNow biedt zijn klanten onder meer een onderhouds- en ondersteuningsprogramma voor Peoplesoft-applicaties.
Volgens SAP zijn er ongeveer tweeduizend bedrijven wereldwijd die gebruikmaken van SAP-applicaties en daarnaast Peopleosoft- en JD Edwards-oplossingen hebben draaien.
 
Microsoft was een week eerder met zijn f'aanbiedingen'. Het bedrijf liet weten tot 22 juni financiële bonussen en gespecialiseerde advisering te bieden aan overstappende Peoplesoft-klanten. Het gaat om een licentiekorting van 25 procent en eenzelfde korting op ondersteuning en verbetering van de programmatuur in het eerste jaar.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-01-19T11:38:00.000Z Kim Loohuis
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.