Aspect ICT gaat Duits CRM-pakket CAS verkopen

Dit artikel delen:

Aspect ICT, een ict-dienstverlener uit Hardinxveld-Giessendam, is dealer geworden van CAS CRM. Dit is een Duits pakket voor customer relationship management (crm), gericht op het midden- en kleinbedrijf. Voor CAS Software AG vormt Aspect ICT het tweede verkooppunt in Nederland. Het bedrijf uit Karlsruhe wil na gebleken succes op de Duitse markt nu ook de Nederlandse mkb-markt bewerken. Naast Aspect ICT is Two Visions uit Utrecht een Nederlandse partner.

Volgens Aspect ICT behoort CAS met zijn software voor klantrelatiebeheer tot de topspelers op de Duitse markt voor het mkb. Het bedrijf wil de software ook, onder andere via een dealernetwerk, buiten Duitsland op grotere schaal gaan verkopen, zoals in Nederland. De Nederlandse markt voor crm is versnipperd; er zijn vele aanbieders van crm-software actief.

Volgens Leen Rietveld, mede-directeur van Aspect ICT, liggen er kansen voor CAS door de prijsstelling en de geboden functionaliteit. 'De oplossing waar het om gaat heet CAS genesisWorld. Het is een xRM platform met ingebouwde functionaliteit voor het inrichten van portalen, social crm en ondersteuning voor alle mobiele platforms. En verder biedt het wat je nog meer van een moderne crm-applicatie mag verwachten.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-01-02T16:51:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.