Flowmailer krijgt kapitaalinjectie van CNBB

Dit artikel delen:

CNBB Venture Partners heeft een belang genomen in Flowmailer. Dit Rotterdamse bedrijf ontwikkelt software in eigen beheer en biedt een platform voor de aflevering van (zakelijke) e-mailstromen. Met het extra kapitaal wil Flowmailer verder investeren in productontwikkeling en marketing.

Flowmailer is een spin-off van Blinker en Mailplus, waarin CNBB in november vorig jaar een meerderheidsbelang nam. De investeerder dicht het bedrijf flinke groeikansen toe in een segment (het versturen van transactionele e-mails) waar op dit moment nog weinig Nederlandse bedrijven zich in bewegen.
'De specialistische kennis gecombineerd met het hoogwaardige afleverplatform van Flowmailer zijn een stevige basis voor de ambities die het bedrijf nastreeft', aldus CNBB.

CNBB is een venture capital-maatschappij die softwarebedrijven helpt bij hun groeiambities. De onderneming legt het accent op productontwikkeling, marketingoptimalisatie en meer efficiency in operationele klantprocessen. De mannen achter deze in 2007 gestarte investeringsmaatschappij zijn twee oprichters van Exact: Arco van Nieuwland en Lucas Brentjens.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-18T16:46:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.