Managed hosting door True

Webhelp Nederland neemt Telecats over

 

Callcenterbedrijf Webhelp Nederland heeft een meerderheidsbelang verkregen in Telecats, specialist in taal- en spraaktechnologie uit Enschede. Het gaat om oplossingen als klantidentificatie, call routering, selfservice en analytics die callcenters in Europa gebruiken voor het afhandelen van gesprekken.

Volgens Webhelp Nederland beïnvloedt het gebruik van spraaktechnologie in callcenters de medewerkerstevredenheid op een positieve manier, terwijl de afhandeltijden en het herhaalverkeer afnemen.

Webhelp Nederland is onderdeel van het Franse bedrijf Webhelp. Dat heeft de ambitie een wereldwijde business process outsourcer (bpo) te worden op het gebied van contactcenters. In 2016 nam Webhelp partijen over op het gebied van social media (Netino) en digitale strategie (My Studio Factory).

In 2014 kocht het Franse bedrijf van KPN callcenter SNT (nu Webhelp Nederland) en de Franse financiële bpo-speler FDI. Eind dat jaar werd ook nog het callcenter R Systems Europe ingelijfd, net als Telecats, eveneens afkomstig uit Enschede.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6005301). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.