Webhelp Nederland neemt Telecats over

Dit artikel delen:

Callcenterbedrijf Webhelp Nederland heeft een meerderheidsbelang verkregen in Telecats, specialist in taal- en spraaktechnologie uit Enschede. Het gaat om oplossingen als klantidentificatie, call routering, selfservice en analytics die callcenters in Europa gebruiken voor het afhandelen van gesprekken.

Volgens Webhelp Nederland beïnvloedt het gebruik van spraaktechnologie in callcenters de medewerkerstevredenheid op een positieve manier, terwijl de afhandeltijden en het herhaalverkeer afnemen.

Webhelp Nederland is onderdeel van het Franse bedrijf Webhelp. Dat heeft de ambitie een wereldwijde business process outsourcer (bpo) te worden op het gebied van contactcenters. In 2016 nam Webhelp partijen over op het gebied van social media (Netino) en digitale strategie (My Studio Factory).

In 2014 kocht het Franse bedrijf van KPN callcenter SNT (nu Webhelp Nederland) en de Franse financiële bpo-speler FDI. Eind dat jaar werd ook nog het callcenter R Systems Europe ingelijfd, net als Telecats, eveneens afkomstig uit Enschede.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-20T10:28:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.