Directeur Webhelp Gert-Jan Morsink overleden

Dit artikel delen:

Gert-Jan Morsink

Gert-Jan Morsink, algemeen directeur van Webhelp Nederland, is afgelopen maandag 5 februari op 55-jarige leeftijd onverwacht overleden. Dit meldt het callcenter-bedrijf op zijn website. Morsink gaf sinds 2012 leiding aan de Nederlandse tak van de Franse Webhelp Group; vanaf 2014 was hij lid van de raad van bestuur van dit Franse concern.

Gert-Jan Morsink (9 november 1962, Enschede) behaalde zijn master in bedrijfseconomie aan de Rijksuniversiteit Groningen met internationale marketing en bedrijfsontwikkeling als specialisatie. Hij werkte in ruim twintig jaar in diverse managersfunctie bij verschillende bedrijven, zoals Wavin, Asito Facility Services, Reggeborgh Investments, PCH Dienstengroep (Volker Wessels) en Sandd.

In 2012 startte hij als algemeen directeur van Webhelp Nederland (voorheen het KPN callcenter SNT). Hij gaf leiding aan de verdere groei van het callcenter-bedrijf, onder andere via overnames van R-Sytems (een technische ondersteuner op het gebied van computer- en elektronica-apparatuur aan consumenten en bedrijven) en Telecats (een specialist in taal- en spraaktechnologie); beide bedrijven kwamen uit Enschede. Als lid van de raad van bestuur van de Webhelp Group heeft hij een grote bijdrage geleverd aan de internationale groei en expansie.

Het bedrijf noemt in zijn In memoriam 'optimisme, 'the sky is blue', recht door zee, relativeringsvermogen, opportunisme, jongensachtig, bevlogen, netwerker pur sang, no-nonsense, humor en Twentse 'Noaberschap' typerende eigenschappen van Morsink. Hij laat zijn vrouw, zijn drie kinderen en zijn vader achter.

Voor Morsink werd voorafgaand aan de eredivisie-voetbalwedstrijd FC Twente-AZ een minuut stilte gehouden. Hij was sponsor van de Enschedese voetbalclub.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-02-07T18:46:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.