Concapps koopt uitvaartbranche-expert Aggeloo

Dit artikel delen:
Graf

Aggeloo, ict-dienstverlener en softwareleverancier voor de uitvaartbranche, is in handen gekomen van Concapps. Walvis, het investeringsfonds van de familie John Fentener van Vlissingen, verkoopt hiermee zijn belang in het online bedrijf. De nieuwe eigenaar Concapps is een aanbieder van online communicatiediensten aan diverse sectoren. Beide bedrijven komen uit Den Bosch.

Aggeloo zegt op dit moment honderden ondernemers in de uitvaartbranche met mobiele apps, websites, aannamesoftware en een condoleanceregister te bedienen. Met de overname van dit bedrijf breidt Concapps zijn positie als leverancier van branchespecifieke toepassingen uit. Het bedrijf is bijvoorbeeld actief binnen het onderwijs en het zwembadwezen.

Volgens beide bedrijven is de uitvaartbranche sterk in ontwikkeling waarbij digitalisering de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen. Aggeloo verwacht daardoor te kunnen blijven groeien, onder de Concapps-vlag. Joris van Aalst, directeur van Aggeloo, blijft aan.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-07-04T17:15:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.