SAP en Google kondigen cloud-pact aan

Dit artikel delen:

Google Cloud en SAP gaan een uitgebreid strategisch partnerschap aan rond digitale transformaties. Zo kunnen ze eenvoudig kritieke bedrijfssystemen van klanten naar de cloud migreren en hen Google Cloud-mogelijkheden op het gebied van ai en machine learning aanbieden.

Als onderdeel van de samenwerking wordt Google Cloud een strategische cloudpartner van het ‘RISE with SAP’-programma. Dit programma is begin 2021 gelanceerd om klanten te helpen bij hun overgang naar de moderne enterprise resource planning (erp)-omgeving S/4 Hana in de cloud. Daarnaast komen meerdere SAP-diensten en producten wereldwijd beschikbaar via de Google Cloud. Het gaat onder meer de SAP Analytics Cloud- en SAP Data Warehouse Cloud-oplossingen binnen het SAP Business Technology Platform (SAP BTP).

‘We breiden onze samenwerking met Google Cloud uit om het succes van onze klanten verder te vergroten’, zegt Thomas Saueressig, lid van de raad van bestuur van SAP Product Engineering. ‘De integraties tussen SAP-oplossingen, SAP BTP en de Google Cloud-infrastructuur, en de mogelijkheden op het gebied van ai, ml en analyse, geeft klanten zowel de keuze die ze wensen als het innovatieve portfolio dat ze zoeken om hun bedrijven in de cloud te transformeren.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-07-30T10:13:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.