Pixelzebra en Xperit vallen voortaan onder Axelio

Dit artikel delen:

Pixelzebra, leverancier van Microsoft Dynamics (crm-software), en Xperit, een aanbieder van Microsoft Business Central (erp-oplossingen), worden onderdeel van Axelio. Het nieuwe bedrijf wil met steun van de investeerder 5CS Capital Partners uitgroeien tot een sterke groep van Microsoft-specialisten.

Frank van der Woude, in het verleden werkzaam bij Watermark, Qurius, Wolters Kluwer en SAS en sinds begin 2020 actief als partner van 5CS, gaat Axelio leiden. Hij stelt dat het bijeenbrengen van aanbieders van Microsoft-oplossingen meerwaarde biedt voor klanten, zoals het sneller en effectiever inzetten van oplossingen.   

Pixelzebra levert oplossingen op het gebied van klantbeheer (crm; customer relationship management), gebaseerd op het Microsoft Dynamics-platform. Er werken zo'n dertig personen bij het bedrijf uit Nootdorp.

Xperit,  met een twintigtal medewerkers , biedt software voor enterprise resource planning (erp) en gebruikt daarvoor het Business Central-platform van Microsoft. Het kantoor staat in Barneveld.

De Hilversumse investeringsgroep 5CS investeerder vorig jaar september ook al in de ict-sector en nam toen een belang in Databalance, een leverancier van it-beheerdiensten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-09-20T11:23:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.