Trio Macaw-consultants treedt toe tot Sitecore-elite

Dit artikel delen:
Juichen

Anna Bründel, Ronald van der Plas en Serge van den Oever zijn door Sitecore uitgeroepen tot 'Most Valuable Professional' (MVP) in de categorie ‘Technology’. De drie technologieconsultants van de Nederlandse it-dienstverlener behoren tot een selecte groep van 141 ict'ers die die dit jaar tot Sitecore MVP zijn benoemd.

Het MVP-programma erkent professionals binnen de community die hun talent en expertise actief inzetten om anderen te helpen Sitecore-producten goed te benutten. Het programma bestaat 16 jaar. Van de meer dan 16.000 gecertificeerde ontwikkelaars en meer dan 30.000 actieve deelnemers aan de Sitecore-gemeenschap, vormen de 235 MVP's een elitegroep.  

Macaw is sinds 2016 'Platinum Implementation Partner' van Sitecore, de Deense leverancier van  customer experience management software. Het bedrijf heeft expertise in huis op het gebied van digitale marketing, e-commerce, marketing automation en marketing intelligence.

Het van oorsprong Deense Sitecore, gespecialiseerd in marketingtools om redactionele en commerciële content te beheren en te publiceren via digitale kanalen, kreeg begin vorig jaar een kapitaalsinjectie van liefst 1,2 miljard dollar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-02-03T14:56:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.