Trueson splitst data- & analysetak af als Orange Data

Dit artikel delen:

De Amsterdamse ict-dienstverlener en consultant Trueson verzelfstandigt zijn data- en analytics-tak. Het nieuwe bedrijf zet zijn activiteiten voort onder de naam Orange Data.

Reden is dat Trueson zich volledig wil richten op customer relationship management (crm) voor de farmaceutische industrie. Financieel directeur Simon de Koning ziet een sterke focus als cruciaal om in die branche succesvol te kunnen zijn. 

Wel blijft Trueson samenwerken met Alex Ritter en Ron van Braam, de oprichters van Orange Data. Beiden zeggen terug te gaan naar hun roots: data en analytics, een terrein waar nog veel valt te winnen. 

Het hoofdkantoor van Trueson is gevestigd in Amsterdam. Daarnaast zijn er vestigingen in Parijs en Ho Chi Minh City in Vietnam.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures CRM

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-26T17:58:00.000Z Alfred Monterie
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.