Computable Journaal: innovaties en nieuwe beurs

Infosecurity 2016

Bekijk het Computable-videoverslag van de tweede dag van de ict-beurzen Infosecurity, Storage Expo, Tooling Event 2016 in de Jaarbeurs Utrecht.

Aan het woord komt winnaar van de start-up pitches Wouter van den Bijgaart van The VR Room. Hij vertelt dat zijn bedrijf niet enkel VR-games biedt, maar ook interactieve ervaringen en communicatietrainingen op basis van VR.

Computable-expert en adviseur van Digital Infrastructures, Peter van Eijk, gaat in op de vraag of start-ups genoeg doen aan it-riskmanagement.

Stijn Grove, managing director van de Dutch Datacenter Association, stelt op zijn beurt dat datacentra de basis van de economie vormen en dat Nederland wereldwijd op de derde plaats staat wat betreft cloudadoptie.

Beursmanager Ivo Meertens licht tenslotte toe waarom Storage Expo en The Tooling Event gaan verdwijnen en vertelt wat bezoekers volgend jaar op de nieuwe beurs Data & Cloud Expo kunnen verwachten. 

Computable Journaal: Infosecurity.nl, The Tooling Event en Storage Expo 2016

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-11-04T09:45:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.