Coda werkt samen met Nashuatec Farrington

Dit artikel delen:

De Britse leverancier van financiële managementinformatiesystemen Coda en leverancier van documentmanagementsystemen Nashuatec Farrington gaan een strategische samenwerking aan. De samenwerking is erop gericht de systemen van beide bedrijven aan elkaar te koppelen.

De kern van de strategische samenwerking tussen Coda en Nashuatec Farrington is de ontwikkeling van een koppeling van de producten van beide bedrijven. Daardoor is voor klanten de keuze voor het combineren van systemen van beide leveranciers eenvoudiger.

"Het is de strategie van Coda om door samenwerkingsverbanden meerwaarde voor onze klanten te leveren", zegt algemeen directeur Gerard van den Berg van Coda Benelux. Nashuatec Farrington is volgens hem een leverancier die een duidelijke toegevoegde waarde biedt aan de Coda-producten en -diensten.

Overnamebod

De Nederlandse softwarebouwer Unit 4 Agresso bracht vorige maand een bod uit op de aandelen van Coda. Coda werd in 1979 opgericht en telt ruim 600 medewerkers.

Nashuatec/NRG levert printers, document management en consultancy onder de merknamen Nashuatec, NRG, Farrington en Rex-Rotary. De hoofdkantoren van Nashuatec/NRG zijn gevestigd in Den Bosch en Brussel. Nashuatec/NRG is onderdeel van Ricoh. Het bedrijf realiseert in de Benelux met 1.900 medewerkers een omzet van 345 miljoen euro.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-02-06T11:42:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.