Managed hosting door True

VDD IQware neemt Belgisch Docalot over

 

Handen schudden

De Noord-Brabantse ecm-leverancier VDD IQware neemt de Belgische ecm-leverancier Docalot over. Door die overname wordt nieuwe software toegevoegd aan Hyarchis.NET, een op Microsoft.Net gebaseerde suite voor documentbeheer die is ontwikkeld door het Nederlandse bedrijf.

VDD IQware neemt het Belgische Docalot over. Door die inlijving voegt de ontwikkelaar en leverancier van ecm (enterprise content management) uit het Noord-Brabantse Waalre nieuwe software voor documentbeheer toe aan Hyarchis.NET. Dat is een op Microsoft.NET gebaseerd softwarepakket voor de verwerking van digitale en papieren documenten.

De software van de Belgische leverancier, (Document Composition) stelt gebruikers zonder gedegen ict-kennis in staat om documenten te produceren in een vastgelegd formaat. De documenten worden samengesteld aan de hand van sjablonen zoals welkomstbrieven, aanmaningen, hypotheekoffertes, verzekeringspolissen en pensioenoverzichten. De bestanden  zijn opgebouwd in vaste tekstblokken. Dat moet de verwerkingssnelheid verhogen.

Hyarchis.Net bestaat uit de onderdelen document- workflow- e-mail-, records-, contract, en webcontent-management en factuurverwerking.
Er zijn geen financiële details van de overname bekendgemaakt.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2840547). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×