Woonstad Rotterdam kiest Coda voor financiën

Softwareproducent Coda, een onderdeel van Unit 4 Agresso, gaat de verwerking van financiële informatie voor Woonstad Rotterdam op zich nemen. Woonstad Rotterdam, een van de grootste woningcorporaties in Nederland, gaat het softwarepakket Coda Financials gebruiken voor de gehele financiële cyclus binnen de organisatie. Woonstad Rotterdam hoopt met deze centraal geregelde oplossing zijn financiën voortaan nog efficiënter te kunnen administreren.

Voordat Coda Financials in april van dit jaar geïmplementeerd werd, maakte Woonstad Rotterdam geen gebruik van een centraal systeem om alle financiële handelingen te stroomlijnen. Daardoor kosten financiële processen en het verwerken van financiële gegevens meer tijd. Coda Financials biedt alle medewerkers van Woonstad Rotterdam nu de mogelijkheid om vanuit één centraal systeem alle gewenste informatie op te vragen. De nieuwe financiële software moet volledige transparantie bieden in de financiële informatievoorziening, inclusief verplichtingadministratie, financiële projectadministratie en activa-administratie.

Tijd besparen

Het nieuwe financiële managementinformatiesysteem moet de woningbouwcorporatie vooral veel tijd besparen, volgens een woordvoerster. Op de lange termijn scheelt het wel geld, maar transparantie is volgens de woordvoerster veel belangrijker. Coda Financials, dat in 2008 werd overgenomen door Unit 4 Agresso, maakt het voor werknemers mogelijk om direct specificaties van rekeningen en bedragen op te vragen. Dat scheelt de werknemers volgens de woningbouwcorporatie veel tijd.

Coda Financials, dat in 2008 tijdens de Accountacy Age Awards voor de tweede achtereenvolgende keer werd uitgeroepen tot Enterprise Software Package of the Year, werd speciaal voor Woonstad Rotterdam aangepast. Ook na implementatie kan de financiële software nog aangepast worden, in het geval van een fusie of bijvoorbeeld een overname. De flexibiliteit was, samen met gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit, een andere belangrijke reden voor Woonstad Rotterdam om te kiezen voor de centraal geregelde financiële software.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-06-12T15:57:00.000Z Nick Kivits
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.