Objectif Lune neemt PrintSoft over

Objectif Lune, een Canadese softwareleverancier voor het beheer van documenten, neemt voor een onbekend bedrag het Australische Printsoft over. Printsoft levert beheersoplossingen voor het samenstellen, automatiseren en uitvoeren van documenten. De producten van beide bedrijven worden verkocht en gebruikt in Nederland.

Objectif Lune is opgericht in 1993 en biedt softwareoplossingen voor documentgestuurde bedrijfsprocessen. Objectif Lune is actief op de Nederlandse markt en hebben een kantoor in Zoetermeer. Met de overname van PrintSoft wil Objectif Lune het beheer van documentgestuurde bedrijfsprocessen verder verbeteren. Onder andere op het gebied van hybride mailing- en documentbeheerssystemen, aldus Didier Gombert, ceo van Objectif Lune.

SAP

PrintSoft, dat in 1989 is opgericht, is gevestigd in Melbourne, Australië. PrintSoft, dat onderdeel was van Australia Post, biedt software die ondernemingen helpen om papieren of digitale bedrijfsdocumenten samen te stellen, te verwerken, te leveren, te traceren en op te slaan. Hierdoor kunnen bedrijfsprocessen, zoals het beheer van de toevoerketen, financiële diensten, gezondheidszorg en nutsvoorzieningen, geautomatiseerd worden, bijvoorbeeld in SAP-omgevingen.

PrintSoft wordt in Nederland vertegenwoordigd door DynaDocs uit Zoetermeer. Het Nederlandse softwarebedrijf Aia Software, leverancier van bedrijfssoftware voor het aanmaken van documenten en producent van ITP Document Platform, sloot een jaar geleden nog een resellerovereenkomst met PrintSoft.

Het ging overigens onder Australia Post niet echt goed met PrintSoft, onder andere doordat er minder vraag was naar hybride e-mailoplossingen. Tussen 2009 en 2010 daalde de omzet met 35 procent. Naar verluidt heeft Objectif Lune voor een koopje PrintSoft kunnen overnemen.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-07-05T14:54:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.