DDi deelt productstrategie tot 2020

ecm document management

DDi Document Software uit Hoofddorp heeft zijn productvisie- en strategie tot 2020 gepubliceerd. Daarin deelt het bedrijf de productontwikkeling voor de komende vijf jaar en geeft het inzicht in zijn ecm-strategie tot het jaar 2020. In navolging van de bankensector zet de documentdienstverlener in op stp (straight through processing). Daarbij moet met zo min mogelijk handelingen de groeiende berichtenstroom bij klanten afgehandeld worden.

Een ander belangrijk punt is het onafhankelijk van medium of bestandstype vaststellen of een document relevante informatie bevat. Het bedrijf gaat voor de integratie van de back-, mid- en frontoffice zoveel mogelijk gebruikmaken van open standaarden.

Bovendien centreert de dienstverlener documentbeheer op de plaats waar het document de organisatie binnenkomt. De roadmap biedt ook een overzicht per productgroep.

Het in 1993 opgerichte bedrijf was een van de eerste bedrijven in Europa die zich richtte op het omzetten van papieren documenten naar digitale documenstromen. Het heeft zich gespecialiseerd in digitale document- en data verwerking. Het bedrijf telt ruim zevenhonderd klanten. Het gaat voornamelijk om zorginstellingen, assurantietussenpersonen en onderwijsinstellingen.

De documentdienstverlener wijzigde in 2012 de bedrijfsnaam van DDinformatica in DDi Document Software. Met die nieuwe naam wil het bedirjf zich meer profileren als leverancier van software voor documentbeheer.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-03-04T10:08:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.