KBenP neemt informatiespecialist Reekx over

Advies- en detacheringsbureau Reekx is gekocht door KBenP Talent uit Voorburg. Reekx levert sinds 1985 advies, projectmanagement en tijdelijke informatiespecialisten aan onder andere informatiecentra, archieven, musea, bibliotheken en mediatheken. Er werken ruim dertig man bij dit bedrijf uit Groningen. De activiteiten van Reekx sluiten aan bij het dienstenportfolio van KBenP, dat sinds 2000 actief is op de markt van informatiebeheer.

Reekx blijft binnen KBenP onder eigen naam actief. KBenP haalt naar eigen zeggen met de overname een 'gerenommeerde groep informatieprofessionals' in huis. Het bedrijf is een dienstverlener op het gebied van documentaire informatievoorziening en levert oplossingen en diensten voor organisatie-inrichting, ict, archief, kenniscentra, bedrijfsvoering en de inrichting van processen. Er werken zo'n honderd man. Ook beschikt KBenP over een netwerk van inhuurkrachten en docenten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-05-05T17:52:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.