Karmac lijft branchegenoot DocCare in

Niet duidelijk of alle 85 medewerkers hun baan houden

Documentdienstverlener Karmac uit Lelystad heeft branchegenoot DocCare uit Tiel overgenomen. Als gevolg van die overname verhuizen de werkzaamheden van DocCare naar Lelystad en Almere. Het is nog niet duidelijk hoeveel van de 85 medewerkers zullen meegaan naar Flevoland. Daarover valt aan het einde van de verhuizing een besluit. Dat meldt de leverancier in een bericht over de overname.

DocCare levert voornamelijk documentdiensten aan zorgintstellingen. Volgens de koper worden dagelijks 150.000 documenten en declaraties uit de zorgsector verwerkt. De overname is gefinancierd door investeringsmaatschappij Pitteloo Capital. Dat bereikte met DocCare-eigenaar Famed overeenstemming over de overname.

De verhuizing van DocCare naar Almere en Lelystad zal de komende maanden plaatsvinden en naar verwachting voor 1 juli 2015 worden afgerond.

DocCare

DocCare is ruim veertig jaar actief als zakelijk dienstverlener op het documentlogistieke vlak. DocCare verwerkt inmiddels voor veel zorgverzekeraars en volmachthouders de papieren en elektronische schadedeclaraties. De laatste jaren is hier het verwerken van polisaanvragen, mutaties en scannen van dossiers aan toegevoegd.

Karmac

Karmac Groep bestaat uit vier onderdelen. Informatie & Innovatie, dat zich richt op digitalisering, backoffice outsourcing en consultancy. Karmac Facilitair (gegevensopslag en archieven), Karmac Bibliotheek Services en Karmac Boeken (vooral lesmateriaal).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Maar of Karmac het allemaal op een vriendelijke manier wil laten verlopen met het huidige personeel, daar lijkt het niet op.
Personeel mag weg maar krijgt geen vergoeding mee voor de jarenlange inzet voor Doccare.
De formulieren die in het bedrijf lagen met oproep van de vakbond De Unie werden zodra men het zag weggegrist en vernietigd. Is toch weel een teken dat men het huisdige personeel zo snel en goedkoop mogelijk wil lozen.
Of is het anders Karmac?

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-04-13T10:52:00.000Z Pim van der Beek