Helloprint krijgt 3 miljoen euro investering

Doel: 50 nieuwe werknemers en 8 landen

Investering

Tech-investeerder Gert Jan Munneke neemt samen met enkele andere investeerders, waaronder een aantal zittende managementleden, een minderheidsbelang in het Rotterdamse online printplatform Helloprint. Totaal gaat het om een investering van drie miljoen euro.

Nieuwe medewerkers en buitenlandse expansie

Het printplatform wil met het groeikapitaal het team met vijftig extra mensen uitbreiden tot 150 werknemers en ook uitbreiden naar het buitenland; van vijf landen nu naar dertien landen volgend jaar.  

De Groningse investeerder Munneke verkocht twee jaar geleden zijn internetbureau Traffic4u aan het Amerikaanse IPG Mediabrands en investeert sindsdien in techbedrijven. Hij neemt, evenals medeoprichter Marco Geeratz, zitting in de Strategic Advisory Board, waar ze het management ondersteunen op het gebied van strategie- en bedrijfsontwikkeling.

Achtergrond

Helloprint is een online printplatform dat actief is in Nederland, België, Frankrijk, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. De onderneming, die nu vijftien jaar bestaat, groeide de afgelopen drie jaar naar een omzet van circa dertig miljoen euro in 2016. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-07-14T09:43:00.000Z Christel Dieleman