Intradata neemt softwareproducten Ntree Office over

Dit artikel delen:

Intradata uit Schiphol-Rijk, onderdeel van de Solipsis-groep, neemt de software van Ntree Office over. Het betreft een portfolio met documentcreatie en digitaal ondertekenen van interne documenten en de interne routing van documentstromen in Microsoft Word. Met de overname versterkt Intradata zijn aanbod van documentmanagementsoftware. De ondersteuning en het onderhoud van de Ntree-software blijft nog wel in handen van Ntree Solutions.

Peter Hooftman, de grondlegger van de Ntree Office-oplossingen en al dertig jaar consultant voor Ntree, blijft ook onder de vlag van Intradata actief. Hij zal zijn kennis en ervaring inzetten om de consultants en programmeurs van Intradata op te leiden en te ondersteunen.

Automatiseerder Ntree uit Mijdrecht is in 1998 opgericht. Twee jaar geleden vond een splitsing plaats tussen de maatwerktak - Ntree Solutions - en de documentoplossingentak - Ntree Office. Deze laatste vennootschap - feitelijk een eenmanszaak - is nu gekocht door Intradata. Bij Ntree Solutions zitten echter nog de programmeurs/beheerders die de ondersteuning en het onderhoud van de software voor klanten regelen. Volgens Ntree Solutions worden deze activiteiten voor Intradata voortgezet.

Integreren

Intradata gaat als nieuwe eigenaar de Word-producten n-Office en n-Digisign, integreren in de eigen software-oplossing IntraOffice. Deze oplossing bevat een module voor het digitaal ondertekenen van documenten op basis van zogenaamde PKI-overheidscertificaten. Hiermee wordt de rechtsgeldigheid van digitaal ondertekende documenten op Europees niveau geregeld.

Door de combinatie met n-Digisign, de toepassing van Ntree waarmee documenten intern eenvoudig en geautoriseerd digitaal van de juiste parafen en handtekeningen kunnen worden voorzien, wordt de volledige digitale afhandeling van stukken mogelijk. De ontvangende partij kan in het vervolg een contract, vergunning of overeenkomst met IntraOffice en n-Digisign 100 procent papiervrij van een officieel erkende digitale handtekening voorzien. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-15T11:34:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.