Sogeti gaat software weggeven aan klanten

Dienstverlener Sogeti hoopt door standaard softwarepakketten weg te geven aan klanten nieuwe opdrachten te verwerven. Het gaat om software op het gebied van collaboration. De tools worden gemaakt door werknemers voor wie tijdelijk geen werk is.

Ict-dienstverlener Sogeti werkt momenteel aan standaard softwarepakketten die het wil weggeven aan klanten. Het bedrijf hoopt hiermee nieuwe opdrachten te verwerven. De activiteiten verkeren momenteel in een pril stadium. Het is niet duidelijk wanneer de pakketten gereed zijn.

Het gaat om software op het gebied van collaboration, zegt Sogeti-ceo Jeroen Versteeg. "Het gaat om tools om het nieuwe werken te faciliteren. Bijvoorbeeld tools om voice en data met elkaar te integreren."

De tools worden onder andere gemaakt door werknemers die het bedrijf momenteel niet kan plaatsen bij klanten. Versteeg: "Niemand vindt het leuk om stil te zitten. Je moet werknemers blijven uitdagen."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-02-02T15:43:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.