Triodor start investeringsfonds

Software-ontwikkelaar Triodor start Triodor Technology Investments (TTI). Dat investeringsfonds ondersteunt bedrijven waarbij de ontwikkeling van software een belangrijke rol speelt. De investeringswaarde ligt tussen 250.000 en een miljoen euro. Die waarde kan zowel in geld, ontwikkelcapaciteit en ondersteuning van het management, of combinaties daarvan, worden uitgedrukt. Het fonds richt zich nadrukkelijk op duurzame ict-gerelateerde projecten.

Het gaat om organisaties die enkele jaren ervaring hebben en die een nieuwe groeifase willen ingaan. De oprichting van het investeringsfonds is een voortzetting van losse investeringen van Triodor. Het bedrijf investeerde in 2009 in bedrijfsinformatieverzamelaar MD Info en in Ovotrack, een ontwikkelaar van voorraadbeheer- en volgsystemen voor de eierbranche .

Die investeringen liepen via kapitaalinjecties, maar ook door managementsamenwerking, het ontsluiten van netwerken in binnen- en buitenland en het structureren van verkoopprocessen. Door de oprichting van het fonds moeten ook andere bedrijven een volgende stap in hun ontwikkeling kunnen zetten.

Triodor-directeur Atilla Aytekin: 'TTI is bedoeld om bedrijven daadwerkelijk te helpen om hun groei-ambitie te realiseren. Dat doen we niet alleen door kapitaal te verstrekken, maar vooral door de ondernemer te ondersteunen op het gebied van R&D (onderzoek en ontwikkeling red.), management, verkoop en organisatie.'

Exact Online

Triodor heeft vestigingen in Amsterdam en Istanbul. Het bedrijf richt zich daarnaast op de verkoop van de boekhoudsoftware Exact Online in Turkije.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-07-19T12:36:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.