Helderberg neemt The Bean Machine over

Helderberg, aanbieder van online financiële oplossingen, heeft het software- en internetbureau The Bean Machine gekocht. Beide bedrijven komen uit Enschede. Met deze transactie zegt Helderberg zijn softwareontwikkelafdeling te kunnen versterken om zijn online platform verder te kunnen uitbouwen. Er werken vijf man bij The Bean Machine. Helderberg telt veertien man.

Helderberg levert online oplossingen aan accountants- en administratiekantoren. Hierbij wordt voor de uitwisseling van gegevens tussen accountants, klanten en andere partijen zoals banken, gebruik gemaakt van het platform van Helderberg. Volgens directeur Herke Plantenga van Helderberg bestaat er in de markt behoefte aan zo'n uitwisselingsplatform. ‘Door de overname van The Bean Machine zijn we in staat de doorontwikkeling van ons platform aanzienlijk te versnellen.'

The Bean Machine bestaat vier jaar en ontwikkelt webapplicaties op basis van een Agile-aanpak (Scrum) en met behulp van Java- en Ruby on Rails-technologie. Directeur Peter Bakker verwacht dat zijn bedrijf na vier jaar toe is aan een nieuwe stap. Door op te gaan in Helderberg kunnen de krachten worden gebundeld, aldus Bakker. Hij neemt in de nieuwe onderneming de rol van directeur software-ontwikkeling op zich. Aan het team worden deze zomer nog drie ict'ers toegevoegd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-07-12T15:50:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.