Nou&Off start trainingen LibreOffice en OpenOffice

Training

In september opent het LibreOffice Trainingcenter, een trainingscentrum voor LibreOffice en OpenOffice. Het centrum is een initiatief van Nou&Off, dienstverlener voor open source office-software, en biedt taakgerichte trainingen voor professionals op diverse niveaus. Het LibreOffice Trainingcenter komt in het centrum van Arnhem. Het is een nieuwe activiteit van Nou&Off, dat is gespecialiseerd in migraties naar en ondersteuning van OpenOffice en LibreOffice.

Het centrum gaat taakgerichte trainingen verzorgen voor professionals die zich terdege moeten bekwamen in één of meerdere modules van LibreOffice of OpenOffice. Binnen enkele weken zal het volledige aanbod van trainingen worden bekend gemaakt.

‘Dit trainingcenter is een goede aanvulling op migratietrainingen die we sinds 2004 bij klanten op locatie verzorgen’, zegt Cor Nouws, directeur van Nou&Off. ‘Voor andere kantoorsoftwareproducten bestaan er specialistische trainingen, maar voor de groeiende markt van vrije software kennen we dat nog niet. Een medewerker die heel goed moet kunnen werken met LibreOffice, heeft niet zo veel aan de bestaande cursussen voor kantoorsoftware. De echt nuttige kennis en juiste vaardigheden, doe je natuurlijk op bij een cursus die gericht is op het eigen kantoorsoftwarepakket.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Goed initiatief om een trainingscentrum voor LibreOffice te starten.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-07-02T11:17:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.