Meld collega aan voor Dutch Interactive Pro-awards

Winnaar

De Dutch Interactive Professional Awards (DIA Pro’s) zet de beste designers en techies in de schijnwerpers op 26 mei in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Een collega, samenwerkingspartner of een ander bewonderenswaardig persoon kan tot en met 20 april worden voorgedragen voor een award.

De Dutch Interactive Professional-awards (DIA Pro’s) zijn de prijzen voor professionals die het afgelopen jaar een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd op het gebied van design en technologie van interactieve projecten en een voorbeeld zijn voor hun collega’s. Deze mensen worden in vier categorieën geëerd voor hun werk:

  • Best in Visual Design
  • Best in User Experience Design
  • Best in Front-end Design
  • Best in Technology

Voordrachten kunnen worden gedaan tot en met woensdag 20 april via dit formulier. Alle voordrachten worden beoordeeld door een jury en rond 30 april wordt bekend gemaakt wie er zijn genomineerd. De winnaars worden uiteindelijk bekend gemaakt bij de borrel voorafgaand aan de Dutch Interactive Awardshow. De DIA’s worden georganiseerd tijdens Startup Fest Europe in de Beurs van Berlage. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-03-29T17:02:00.000Z Birgit Bunt
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.