CBS Group koppelt Unit4-partner Vlicomp aan Consolit

Ontwikkelaar van Unit4 Multivers wordt onderdeel van CBS Group

CBS Group uit Zwijndrecht heeft Vlicomp uit Goes overgenomen. De ontwikkelaar van software voor kassasystemen en certificeringen blijft volgens de koper voorlopig een zelfstandig bedrijf binnen de CBS Group. CBS bestaat verder uit Unit4- en Visma-partner Consolit en dienstverlener rondom Unit4-software, Resource Talents. De overname van Vlicomp gaat met terugwerkende kracht in vanaf 1 januari 2018. Er zijn geen financiële details bekendgemaakt.

"Vlicomp is oem-partner van Unit4. Het is onder meer ontwikkelaar van Unit4 Multivers Kassa"

Het is de bedoeling dat Vlicomp en Consolit, die al langer samenwerken, hun activiteiten structureel voortzetten. Vlicomp blijft onder eigen naam en aansturing van Richard Bour actief vanuit Goes.

Door de overname kunnen de klanten van Vlicomp profiteren van de schaalgrootte van Consolit. Dat beschikt over een eigen support- en development-afdeling. Ook groeit de omvang van de verkoop- en adviestak. ‘In de komende maanden zal er aandacht gegeven worden aan kennisoverdracht en -opbouw’, meldt CBS.

Vlicomp staat voor Vlissingen Computers en is in 1993 gestart in Vlissingen. Het maakt software voor verschillende branches, zoals software voor kassasystemen, certificering van hijsmiddelen, logistieke processen en besturing van machines. In 2011 verhuisde het bedrijf naar een eigen gebouw in Goes. Vlicomp is oem-partner van Unit4. Het is onder meer ontwikkelaar van Unit4 Multivers Kassa, een oplossing voor het mkb.

Resource Talents

CBS nam in 2017 Resource Talents over. Dat bedrijf uit Amersfoort levert ict-diensten rondom software van Unit4. Resource Talents is actief als zelfstandige organisatie naast het andere CBS-onderdeel Consolit.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-04-30T14:55:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.