CBS Group neemt Resource Talents over

Dit artikel delen:

De CBS Group uit Zwijndrecht neemt met terugwerkende kracht per 1 januari 2017 Resource Talents uit Amersfoort over. Dit bedrijf levert ict-diensten rond het Unit4-softwareplatform. Resource Talents blijft als zelfstandige organisatie actief naast het andere CBS-onderdeel Consolit. Dit bedrijf uit Zwijndrecht is gespecialiseerd in oplossingen, gebaseerd op de bedrijfssoftwarepakketten van onder andere Visma en Unit4.

CBS (Consolit Business Solutions) Group is een nieuwe holdingmaatschappij die voorheen onder de naam What Invest actief was. CBS Group richt zich op deelnemingen in ondernemingen die zich richten op bedrijfsautomatisering. Consolit wordt gezien als het vlaggenschip.

CBS Group wil middels overnames verder groeien; Resource Talents is in dit kader de eerste acquisitie. Door de overname kunnen de klanten van Resource Talents profiteren van de schaalgrootte van Consolit. Daarbij gaat het onder andere om de eigen beheer- en ontwikkelafdeling alsook verkoop en advisering, aldus CBS. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-09T11:55:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.