Thinkwise verhuist naar groter pand in Apeldoorn

Nieuwe locatie past in groeistrategie van aanbieder low code-platform

Het Apeldoornse Thinkwise, maker van een eigen low-code software-ontwikkelplatform, verhuist naar een ruimer kantoor in Apeldoorn. Vanuit dat hoofdkantoor, dat het Thinkwise House is gedoopt, hoopt het bedrijf de komende jaren stevig te groeien.

Groeistrategie

Het bedrijf heeft op dit moment meer dan honderdvijftig medewerkers in dienst, en verwacht daar de komende jaren honderd nieuwe medewerkers aan toe te voegen. De ruime opzet en vier verdiepingen van de nieuwe vestiging van het hoofdkantoor moeten ruimte bieden voor trainingen, presentaties en evenementen voor zowel medewerkers, klanten en relaties.

Thinkwise schrijft in het verhuisbericht dat het de ambitie heeft om in de komende drie jaar uit te groeien tot een ‘toonaangevende wereldwijd opererende low-code platformleverancier waarmee organisaties in alle sectoren flexibele core enterprise software kunnen realiseren.’

Volgens directeur Robert van der Linden draait de groeistrategie in eerste instantie vooral om uitbreiding in de Benelux, Duitsland en de VS. Thinkwise is op dit moment actief in 32 landen. De officiële opening van het Thinkwise House staat voor begin 2019 gepland.

Klaar voor volgende stap

In het verhuisbericht meldt Thinkwise dat het sinds de oprichting van het bedrijf in 2002 gevestigd was in bedrijvenverzamelgebouw Het Nieuwe Kantoor (HNK). ‘Na zestien succesvolle jaren was het bedrijf klaar voor de volgende stap, en is nu verhuisd naar een eigen kantoorpand aan de Ovenbouwershoek in Apeldoorn’, staat in het bericht. Op die nieuwe locatie heeft het bedrijf ruim 1900 vierkante meter extra kantooroppervlakte tot zijn beschikking. Dat moet ruimte bieden voor de verdere groei van de organisatie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-11-26T11:02:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.