SLTN richt cloudwerkomgeving in bij Vivium Zorggroep

samenwerking

SLTN Inter Access heeft een meerjarige overeenkomst met Vivium Zorggroep gesloten op het gebied van ict-voorzieningen en dienstverlening. De automatiseerder uit Hilversum richt een nieuwe cloudwerkplekomgeving in die de medewerkers van Vivium vanaf april 2019 kunnen gebruiken.

Vivium Zorggroep is een zorgspecialist in de regio Gooi en Vechtstreek en Amsterdam-Zuid met 2.800 medewerkers en duizend vrijwilligers.  

Met de SLTN-oplossing Uw Ideale Werkplek werkt de Vivium-medewerker vanaf april 2019 vanuit één portaal dat toegang geeft tot applicaties en informatie. De automatiseerder moet er ook voor zorgen dat de communicatie met ketenpartners en cliënten vanuit de nieuwe cloud-omgeving goed verloopt, net als de borging van de veiligheid en betrouwbaarheid van de zorginformatie. Ook regelt SLTN training om eindgebruikers te leren omgaan met de nieuwe werkomgeving.

Uw Ideale Werkplek is een portaal dat met diverse typen apparatuur benaderbaar is zoals tablets, smartphones en notebooks. De uitrol van het portaal gaat gepaard met de introductie van Microsoft Surfaces voor de eindgebruikers. Het portaal ondersteunt taakgericht werken, van belang om efficiënter te werken en meer tijd over te houden voor de daadwerkelijke zorg, aldus SLTN.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-21T11:31:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.