Github koopt ontwikkelaarstool Pull Panda

Github (dat eigendom is van Microsoft) heeft de Amerikaanse startup Pull Panda overgenomen. Pull Panda bouwt tools waarmee ontwikkelaars snel code kunnen beheren, delen en beoordelen.

Pull Panda werd anderhalf jaar geleden opgericht en is specifiek gekend om drie oplossingen die het maakt voor ontwikkelaars: Pull Reminders, Pull Analytics en Pull Assigner. Met Reminders krijgen ontwikkelaars een notificatie wanneer een medewerker vraagt om een stuk code te bekijken. Die herinneringen kunnen ook geautomatiseerd worden. Met analytics kan de effectiviteit van een team in de gaten gehouden worden en worden verbeterd. Assigner, ten slotte, distribueert automatisch code in het team zodat de werklast verspreid wordt.

Github is een onlineplatform dat code host en ontwikkelaars de kans biedt om er samen aan te werken. Microsoft lijfde het bedrijf een jaar geleden in voor zowat 7,5 miljard dollar. In mei nam Github ook al Dependabot over, een tool die securityproblemen door bugs moet helpen voorkomen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-19T10:37:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.