Saas-fusie tussen GlobalOrange en Amsterdam Standard

puzzel

GlobalOrange en Amsterdam Standard bundelen hun krachten. Door de fusie ontstaat er een groep van 165 experts, verdeeld over vijf kantoren in Nederland en Polen. De bedrijven richtten zich op het ontwikkelen van software-as-service (saas)-producten. Beide merken blijven afzonderlijk opereren onder een overkoepelend label dat voor het einde van 2020 wordt gelanceerd.

Beide bedrijven zochten naar manieren om hun ontwikkelcapaciteit te vergroten vanwege de groeiende vraag naar saas-producten en ondersteunende diensten. Door samen te gaan, verwachten Global Orange en Amsterdam Standard dit vraagstuk te hebben opgelost.

Daarnaast zijn er ambities om in de komende drie jaar te verdubbelen in omvang door organische groei en de lancering van nieuwe boutique labels. Mocht de groei achterblijven, dan wordt gekeken naar overnames van saas-ontwikkelpartijen.

Amsterdam Standard heeft zestien jaar ervaring met softwareontwikkeling voor met name scale-ups in Nederland. Klanten zijn Vandebron, Disney+, Hypotheekbond en Tiqets.

GlobalOrange is een jaartje jonger en levert sinds vijftien jaar ontwikkelexpertise vanuit de Posthoornkerk in Amsterdam. Het bouwde applicaties voor Ticketscript, Aegon, KLM, Tikkie en VUmc.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-10-08T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.