Intracto doet reuzenovername in Nederland

Intracto heeft zijn Nederlandse branchegenoot We Are You uit Waardenburg overgenomen. Daarmee tikt het personeelsbestand van het Belgische digitale-servicebureau in een keer nog eens vierhonderd werknemers aan. Intracto belooft meer overnames.

De lijst met overnames van Intracto is alweer een beetje langer geworden. Deze keer gaat We Are You voor de bijl, een bureau dat specialiseert in Microsoft-technologieën zoals Sitecore en Umbraco en digitale platformen, apps, en websites bouwt. Het bedrijf werkt voor klanten als Eneco, PostNL en De Efteling.

‘We Are You is enorm gegroeid’, zegt ceo Jorg Verweij. ‘Nu zijn we klaar voor de volgende stap in onze groeistrategie: verbreding van onze diensten.  Het voelt goed om dit versneld te realiseren met Intracto Group. Samen bouwen we aan een bureaugroep waarin alle digitale specialismes en grote technologieën samenkomen: PHP, .Net, Java en de belangrijkste front-end-technieken.’

Campus

Intussen telt de Intracto-groep meer dan 1.300 werknemers. ‘We schakelen ook meteen een versnelling hoger in het uitrollen van onze filosofie van sterke volledige campussen', zegt oprichter en ceo Pieter Janssens. ‘Die campussen zien we als de werkplek van de toekomst waar we teamleden en klanten van A tot Z willen ontzorgen. Een campus moet een bruisende en inspirerende omgeving zijn, maar ook een ontzorgingsplek met bijvoorbeeld een restaurant, kapperszaak en was- en strijkservice.’

Intracto, dat in 2005 werd opgericht, nam dit jaar ook Isaac (development, fintech), One Shoe (adviesbureau online diensten), Bake & Company (digital marketing) en Burst (digital marketing) over. Vorig jaar werden Guc Agency (creatie content), Frontmen (front-end development) en EZ Company (Drupal-specialist) ingelijfd.

De ambitie houdt niet op. Intracto wil die beweging ook maken in Duitsland en Denemarken. Qua timing wordt gemikt op het voorjaar van 2021, al zal Covid-19 van invloed zijn op timing en tempo.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij IO

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-11-24T10:10:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.