Computable discussieert over privacy en innovatie

Computable Café tijdens ICT-vakbeurzen

Computable Café

Ict-vaktitel Computable organiseert tijdens de combineerde ict-vakbeurzen Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event op 2 en 3 november in Jaarbeurs het Computable Café. In dit café wordt er op beide dagen om 12.00 uur een koffiediscussie gevoerd. Experts en beursbezoekers discussiëren hierbij over privacy- en innovatievraagstukken.

Tijdens de combineerde ict-vakbeurzen kunnen bezoekers een bezoekje brengen aan het Computable Café, waar debatten, discussies en pub quizzen worden georganiseerd. Daarnaast kunnen bezoekers elkaar, maar ook sprekers en Computable-redacteuren en -experts ontmoeten.

Een onderdeel van het programma is de koffiediscussie om 12.00 uur. Computable-redacteuren leggen vragen voor aan Computable-experts en beursbezoekers op het gebied van privacy en innovatie. In een half uur tijd proberen zij antwoord te krijgen op de vragen wie de privacy moet borgen en of Nederland achterop raakt op innovatievlak.

Wie borgt en bewaakt de privacy?

Woensdag 2 november 2016 begeleidt Computable-redacteur Pim van der Beek de koffiediscussie ‘Wie borgt en bewaakt de privacy?’. Hij wil er achter komen wie de eindverantwoordelijke is op het gebied van borging en bewaking van de privacy, bijvoorbeeld bij big data. Is dat bijvoorbeeld een privacy officer of de chief information security officer (ciso)? Of ligt de verantwoordelijkheid bij juridische zaken?

Koffiediscussie: ‘Wie borgt en bewaakt de privacy?’

Help, Nederland raakt achter op innovatievlak!

Computable-hoofdredacteur Sander Hulsman is op donderdag 3 november voorzitter tijdens de koffiediscussie ‘Help, Nederland raakt achter op innovatievlak!’. Nederland daalt namelijk op de ranglijst van innovatieve landen. We innoveren wel, maar schijnbaar niet snel genoeg, want we worden links en rechts ingehaald door de landen om ons heen. Tijdens de koffiediscussie worden vragen behandeld als: Wordt Nederland steeds minder innovatief? En wat stimuleert en blokkeert innovatie? Hoe krijgen we Nederland weer hoger op de innovatielijst en kunnen we ons weer profileren als meest innovatieve land van de wereld?

Koffiediscussie: ‘Help, Nederland raakt achter op innovatievlak!’

Future Lab

Naast het Computable Café organiseert Computable ook het Future Lab. In dat lab krijgen veertien start-ups de ruimte om oplossingen op het gebied van virtual reality en SaaS-tooling te tonen. Zij gaan daarnaast in het Comptabele Café pitch battles met elkaar aan en maken hierbij kans op een nominatie voor de Computable Awards 2017.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-10-27T11:58:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.