Computable zet experts in voor radioprogramma

Mediapartnerschap met internetstation New Business Radio

Studiogast Paul de Nooij van Bartiméus (links) en presentator Richard van Tilborg.

Experts van ict-vaktitel Computable zijn vanaf deze week via internet te horen in het New Business Radio-radioprogramma Smart Technology, gepresenteerd door (Computable-expert) Richard van Tilborg. Er komen zaken als artificial intelligence, virtual reality en internet of things aan bod, maar ook wordt ingezoomd op innovatieve ontwikkelen in specifieke sectoren, zoals finance en telecom. Tijdens Smart Technology staat nieuwe technologie centraal en wordt gediscussieerd met studiogasten over innovatieve ontwikkelingen op it-vlak en technologisch gebied in het algemeen.

Computable-expert Errol van Engelen bijt het spits af en vertelt dinsdag 18 juli over big data en artificial intelligence. De uitzending met Van Engelen gaat over de commerciële levensvatbaarheid en zakelijke gevolgen van big data en de bijbehorende nieuwe technologieën. Er zal ingezoomd worden op de mediabranche met als inzet wat de toegevoegde waarde van big data in deze branche zal zijn. Ook zal er ingegaan worden op het ontwikkelen van een big-dataplan, dat dient als blauwdruk voor toekomstige big-dataprojecten. Een dergelijk plan draagt bij aan een digitale transformatie. In de uitzending worden concrete voorbeelden en toepassingen behandeld.

Er zijn meerdere Smart Technology-uitzendingen geweest. Zo kwamen grote eindgebruikers als Rabobank, NCOI en Schiphol aan het woord over respectievelijk internet of things voor banken, het nieuwe leren in de toekomst en hoe Schiphol de digitale luchthaven van Europa wordt. Ook waren er uitzendingen over de impact van technologie-innovaties in de zorg, hoe big data van toegevoegde waarde op het leven kan zijn, het winkelen van de toekomst en hoe huizen via stopcontacten slimmer zijn te maken.

Smart Technology

Smart Technology wordt elke dinsdag uitgezonden van 16.00 tot 17.00 op New Business Radio (NBR). De presentatie is in handen van Richard van Tilborg, onder meer partner innovatieve technologieën bij Ordina. In zijn programma gaat Van Tilborg in op de innovatieve wereld van de technologie. Zo wordt er stilgestaan bij welke mogelijkheden er zijn, welke nieuwe toepassingen technologische innovaties bieden en hoe deze ons werk en leven beïnvloeden. Meer informatie is te vinden op de website van NBR.

Hieronder is een recente radio-uitzending te vinden van Smart Technology. Hierin komt Paul de Nooij van Bartiméus aan het woord over innovatieve ontwikkelingen voor blinden en slechtzienden. Door linksboven op de play-button te klikken is de uitzending via de website van Computable te beluisteren.

Smart Technology: Bartiméus

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-07-17T09:00:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.