Managed hosting door True

Brainport-directeur Imke Carsouw legt functie neer

Adjunct-directeur neemt rol tijdelijk over

 

Imke Carsouw

Imke Carsouw legt haar werkzaamheden als algemeen directeur van Brainport Development en directeur van de Stichting Brainport neer. Ze bekleedt beide functies sinds 1 juli 2013. Persoonlijke omstandigheden, waardoor Carsouw zorgverlof moet opnemen, zijn aanleiding voor haar vertrek. Adjunct-directeur Joep Brouwers neemt tijdelijk de honneurs waar tot een opvolger gevonden is.

John Jorritsma, voorzitter Stichting Brainport over Carsouw als directeur: ‘De afgelopen vijf jaar heeft Brainport Eindhoven onder leiding van Carsouw een positieve ontwikkeling doorgemaakt. De kracht van het hightech ecosysteem rondom Eindhoven staat nationaal goed op de kaart. Wij gaan er dan ook vanuit dat het nieuwe kabinet ons aanbod om samen een ‘Brainport Nationale Actieagenda’ te maken, zal omarmen. Daarnaast heeft Carsouw veel geïnvesteerd in het leggen van verbindingen binnen de regio. Dat heeft de positie van Brainport Eindhoven en de organisatie Brainport Development zeker versterkt.’

De non-profit organisatie Brainport werkt vanuit Eindhoven en heeft als doel de regionale economische strategie te ontwikkelen. Ook biedt Brainport projecten, biedt het bedrijfsadvies en zorgt het voor huisvesting van tech-talenten.

Computable Awards

Brainport is met de Young Brainport Summer School (YBBS) genomineerd voor de Computable Awards 2017 in de categorie ICT-opleider van het Jaar. Tijdens de summer school maken veertig jeugdige wereldwijde talenten kennis met de Brainport-regio. Jongeren tussen de vijftien en achttien jaar die meer willen weten over de hightech maakindustrie en het ecosysteem in Brainport kunnen zich hiervoor inschrijven.

Stemmen voor de Computable Awards kan tot en met zondag 8 oktober. Op 31 oktober maakt Computable de winnaars bekend tijdens een spectaculaire awardsshow.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6180191). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×