'Digitale handtekeningen vaak niet rechtsgeldig'

Computable-expert geeft visie over papierloos werken in Smart Technology

Computable-expert en Smart Technology-presentator Richard van Tilborg (links) en Simon Kornblum van IntraData.

Leverancier van documentmanagementsystemen IntraData wil honderd procent papiervrij werken invoeren in Nederland. Maar hoe rechtsgeldig zijn digitale handtekeningen bijvoorbeeld en tegen welke problemen loop je aan? Computable-expert Simon Kornblum, commercieel manager bij IntraData, vertelde er gisteren alles over in het radioprogramma Smart Technology.

Kornblum was dinsdag 19 september te gast in het radioprogramma Smart Technology van New Business Radio. De presentatie is in handen van Richard van Tilborg, eveneens expert bij Computable. Ict-vaktitel Computable is mediapartner van dit programma, waarbij Computable-experts hun licht laten schijnen op de laatste ontwikkelingen op het gebied van ict en technologie.

Uitzending

Naast het gesprek met Kornblum, waarbij hij vertelt dat veel huidige digitale contracten eigenlijk niet rechtsgeldig zijn, schenkt Van Tilborg aandacht aan nieuwe technologie die helpt om angsten te verminderen.

De Computable-expert: ‘Onderzoekers in Duitsland hebben aangetoond dat ze door een combinatie van magnetische breinstimulatie en vr, angst-responses van de hersenen sneller kunnen verminderen dan normale behandelingen. Hiervoor gebruiken ze de zogenaamde tms-techniek, waar door middel van een korte magneetpuls een stroom opgewekt wordt in het brein, waardoor hersengebieden zijn te stimuleren. Als dit gericht gebeurt, kun je hier het brein dus mee trainen, bijvoorbeeld bij mensen met hoogtevrees.´

Door linksboven op de play-button te klikken is de uitzending via de website van Computable te beluisteren.

Luister uitzendingen van Smart Technology terug.

Meer informatie over Smart Technology op New Business Radio.

Simon Kornblum bij Smart Technology

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-09-20T11:38:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.