The Next View en Beethree samen verder als Nextview

Het Design Thinking Centre in Amsterdam

SAP-dienstverlener The Next View uit Den Bosch en Salesfoce-partner Beethree uit Amsterdam bundelen hun activiteiten onder de naam Nextview. Het nieuw gevormde bedrijf richt zich specifiek op design thinking, consulting en managed services. De thuisbasis is het Design Thinking Center in Amsterdam, dat ook onderdeel is van Nextview. De locatie in Den Bosch blijft behouden.

Volgens een woordvoerder is er geen sprake van een overname of een fusie tussen de bedrijven. ‘Beide ondernemingen vallen onder het moederbedrijf de We Accelerate People Group. Onder de nieuwe naam Nextview willen we de drie entiteiten die onder het moederbedrijf vielen, The Next View, Beethree en We Accelerate People, samenbrengen onder één nieuwe naam; Nextview.’ Hij benadrukt dat er op personeelsgebied weinig verandert. ‘De locatie in Den Bosch blijft behouden en Peter Bakker van Beethree wordt nu managing director Salesforce consulting, terwijl Ton van Dolder de rol van managing director SAP consulting vervult. Zij worden bijgestaan door Anneke Zijlstra die zich focust op het Design Thinking Center, dat overigens ook in ons bezit is.’

De zegsman geeft tevens aan dat er plannen zijn voor nieuwe design thinking centra in zowel Nederland als in het buitenland. ‘Er is nog niets concreet, maar wellicht dat we in 2018 een nieuw design thinking centrum openen.’

Huub Waterval, ceo van Nextview, over het nieuwe bedrijf: ‘De combinatie van design (thinking) en technologie wordt benadrukt door een nieuw logo en de nieuwe slogan van het bedrijf: the design and tech firm.' De nieuwe onderneming gaat ruim honderd medewerkers tellen en bedient klanten als Wehkamp, ABN Amro, Prorail en Alliander.

Partnernetwerk

The Next View is een SAP Partner uit ‘s-Hertogenbosch die slimme toepassingen ontwikkelt, onder andere op het gebied van big data, process mining, security en Internet of Things. The Next View heeft verschillende SAP-Awards gewonnen en is de eerste SAP consultancy-organisatie in EMEA die SAP Hana Cloud Platform oem-partner is. Vorig jaar zette het bedrijf al samen met SAP Nederland in op de realisatie van meer co-creatie- en innovatieprojecten in Nederland via de zogenaamde design thinking-methodiek en zocht het de samenwerking met het Design Thinking Center. The Next View werd daarmee de eerste partner in het SAP AppHaus Network, het partnernetwerk van SAP dat zich richt op innovatie en co-creatie via design thinking.

Beethree ontstond in 2013 in Utrecht en is platinum Salesforce consulting partner. Beide bedrijven hadden al in 2015 met elkaar te maken, toen Beethree het Salesforce-portfolio van The Next View overnam. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-01-18T09:37:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.